Seuraavat säännöt ja ehdot koskevat Suomen laserkaiverrus -verkkokauppaa ja sivustoa suomenlaserkaiverrus.fi. Selaamalla sivustoa tai tilaamalla tuotteita Suomen laserkaiverrus kaupasta, hyväksyt alla olevat ehdot.

Lue säännöt ja ehdot huolellisesti, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa. Jos sinulla on kysyttävää meidän verkkokaupasta, säännöistä, ehdoista tai sivustosta, ota ystävällisesti yhteyttä meidän asiakaspalveluun.

Palvelun omistaa ja sitä hallinnoi Rauman Lukitustekniikka Oy, Y-tunnus: 1492899-3, Papinhaankatu 3, 26100 Rauma.

Suomen laserkaiverrus pidättää oikeuden päivittää, muuttaa ja peruuttaa sivuston ehtoja ja sääntöjä siitä erikseen ilmoittamatta. Tilauksiin sovelletaan niitä sääntöjä ja ehtoja, jotka ovat olleet voimassa, kun tilaus on tehty. Nämä säännöt ja ehdot on laadittu Suomen lain mukaisesti ja ne päivitetään vastaamaan kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Suomen laserkaiverrus -sivusto sisältää linkkejä muille sivustoille (esimerkiksi lähetyksen seuranta), joita Rauman Lukitustekniikka Oy ei omista tai hallinnoi. Rauman Lukitustekniikka Oy / Suomen laserkaiverrus ei ole vastuussa linkitettyjen sivustojen sisällöstä, eikä myöskään vastaa mahdollisista vahingoista, joita voi aiheutua niiden käytöstä.

1. Rekisteriseloste

Ole ystävällinen ja lue rekisteriselosteesta täältä. Rekisteriselosteessa on kerrottu, kuinka Suomen laserkaiverrus kerää, käyttää, käsittelee ja säilyttää asiakkaiden henkilötietoja. Rekisteriseloste koskee Suomen laserkaiverrus verkkokauppa sivuja ja kaikkia Suomen laserkaiverrus tarjoamia tuotteita sekä palveluita.

2. Tilausehdot

Suomen laserkaiverrus hyväksyy vain tilaukset, jotka on tehty Suomen laserkaiverrus -verkkosivujen kautta. Tuotteita ei voi tilata puhelimitse, sähköpostitse eikä kirjeitse. Tilaajan tulee olla laskulla maksaessaan vähintään 20-vuotias ja hänen tulee olla kirjattuna Suomen väestörekisteriin. Asiakkaan tulee myös toimittaa Suomen laserkaiverrus verkkokaupalle toimitusosoite ja tarvittavat lisätiedot, kuten sähköpostiosoite. Voit antaa tiedot tilauksen yhteydessä tai luomalla Suomen laserkaiverrus sivuille oman asiakastilin. Suomen laserkaiverrus verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset toimitetaan ainoastaan manner-Suomeen. Ostoskoriin lisätyt tuotteet eivät ole varattuja sinulle, ennen kuin tilaus on maksettu verkkokaupan kassalla ja tilauksesta on lähetetty tilausvahvistus sähköpostiisi.

Tilaus on sitova, kun sinulle on lähetetty tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen (Tilausvahvistus). Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse sinulle kun Suomen laserkaiverrus on vastaanottanut tilauksen ja maksun. Tilaukset, jotka tehdään perjantaisin ennen klo 15.00 tai lauantaisin, sunnuntaisin tai pyhäpäivinä, käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä klo. 18.00 mennessä.

Hinnat, valuutta ja käsittelykulut

Kaikki Suomen laserkaiverrus verkkokaupan hinnat on merkitty Euroissa (€) ja hinnat sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja tarjouksia. Ostopäivänä voimassa olevat hinnat pysyvät voimassa koko ostoprosessin läpi. Vaikka pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että verkkosivuilla olevat hinnat ovat oikein, virheitä voi esiintyä. Jos löydämme virheen jonkin tuotteesi hinnalla, jonka olet tilannut, ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian ja selvitämme asian.

Alennukset ja tarjouskoodit

Suomen laserkaiverrus tarjoaa välillä tarjouksia ja alennuksia, joko alennuskoodia vastaan tai ilman koodia. Tarjouksia ja alennuksia ei voi lisätä tilaukseen enää tilausvahvistuksen jälkeen. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakas varmistaa tarjouskoodin rekisteröitymisen ennen vahvistusta ja maksua. Suomen laserkaiverrus ei vastaa tarjous koodeista tai alennuksista, joita on luvattu ulkoisten yritysten sivuilla. Alennus- ja tarjouskampanjat ovat voimassa Suomen laserkaiverrus erikseen ilmoittaman ajan.

3. Maksutavat

Suomen laserkaiverrus -tilaukset (osoitteesta suomenlaserkaiverrus.fi) voi maksaa yleisesti käytössä olevilla maksutavoilla, jotka tarjoaa Checkout Finland Oy. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi Suomen laserkaiverrus verkkokaupalle.

Lisätietoa: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Toimitus aikaa 1- 5 pv, toimitushinta 6,90€ jos tilaus on alle 100€, muussa tapauksessa ilmainen toimitus.